Wednesday, March 7, 2018

Απόφραξη λεκάνης στον Άλιμο


Ο Ορέστης εργάζεται εδώ και 7 περίπου χρόνια στην εταιρία Αποφράξεων –Απολυμάνσεων Άλιμος. Μένει σε μια πολυκατοικία στον Άλιμο και πραγματικά λατρεύει αυτή την περιοχή. Στην διπλανή ακριβώς πολυκατοικία μένει ο κολλητός του ο Μίμης με την οικογένειά του. Έχει και 2 παιδάκια δίδυμα 3 ετών.
Εδώ και κανα 2 μέρες ο Μίμης παραπονιέται ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα στο μπάνιο. Πάταει το καζανάκι της τουαλέτας και τα νερά ανεβαίνουν πάνω. Βέβαια υποπτεύεται και τους υπεύθυνους αυτής της ιστορίας!
Έτσι μέσω του κολλητού του του Ορέστη κανονίζει ραντεβού με την Αποφράξεις Απολυμάνσεις Άλιμος. Ουτως ή άλλως έχει ακούσει τα καλύτερα λόγια. Επιπλέον ζήτησε να έρθει ο φίλος του. Πριν το σχόλασμα λοιπόν ο Ορέστης με το αυτοκινούμενο συνεργείο παρκάρει έξω από την πολυκατοικία του Μίμη. Ανέβηκε στον 2ο όροφο και με μια ματιά, λόγω των χρόνων εμπειρίας που έχει πια καταλάβει τι περίπου συμβαίνει.

Μετά από μισή ώρα και έχοντας ως σύμμαχο όλα τα υπερσύγχρονα μηχανήματα της ΑποφράξειςΑπολυμάνσεις Άλιμος από την λεκάνη έβγαλε παιχνιδάκια, χαρτάκια και μαρκαδόρους! Τα δίδυμα έκαναν το θαύμα τους!  

No comments:

Post a Comment